اختتامیه مسابقات دومین دوره جام شهدای شهدای دانشجویی شهرستان تربت حیدریه

با پایان یافتن دومین دوره مسابقات بین دانشگاهی  جام شهدای دانشجویی شهرستان تربت حیدریه که به همت دفتر بسیج دانشجویی شهرستان و شورای سیاست گذاری ورزش دانشگاه ها انجام پذیرفت، طی مراسمی از نفرات و تیم های برگزیده این مسابقات تجلیل به عمل آمد. در مراسم اختتامیه این مسابقات که روز یکشنبه ۳۰ خرداد ماه با حضور مدیران تربیت بدنی دانشگاهها برگزار شد، سرهنگ یعقوبی مدیر دفتر بسیج دانشجویی شهرستان ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری مسابقات به حضار بر لزوم هرچه بیشتر همکاری دانشگاه ها در جهت هرچه پربارتر شدن برگزاری این مسابقات تاکید نمودند. در ادامه مراسم دکتر کرباسی ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران این مسابقات بر لزوم توجه بیشتر به مقوله ورزش دانشجویی تاکید نمودند. دانشگاه تربت حیدریه در مجموع با کسب  6 مقام اول – 8 مقام دوم و ۱ مقام سوم  جایگاه نخست این مسابقات را به خود اختصاص داد.

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *